nuffnangku

Friday, February 3, 2017

Happy birthday nuril




Happy birthday @nuryl102 .Semoga panjang umo murah rezeki selalu. Kahwin bl da jupe yg sesuai.bl jupe y mampu syg kite dgn seadanya.jgn kawen sb kwn2 lain da kawen. Ingat taw.

2005 til now, mcm2 jugak dah aku lalui dgn die. Yg mgkin org lain xtaw.kwn2 lain xtaw.X mgkin aku lupa org yg dok kutip aku ms aku tgh frust menonggeng sbb bcinta(demn u ex bf,hahaha)..kne dump ngn bf waktu g bday party ank akk ex bf nuril(ape kite wat kt uma tu kn,pelik btul).hahaha.

x mgkin aku lupa org y slalu bg ayat2 positif ms aku down,org yg sama2 maki bitch ms aku cte psl kisah lama2 dulu hahaha.org y suke mkn byk2 mcm aku( dlu la.ms metabolisme aku tinggi.skg mkn byk,nangis la tgok angka kt penimbang).nuril pn da x mkn byk daa.

Segarang-garang aku ms zmn U,nuril ni lg garang.. I guess garang die til now.haha.roar!๐Ÿฏaku ,beransur pegi mgikut usia kahkah.aku n die bleh duduk semeja pastu buat hal sendiri x endah dunia luar,teruk x teruk kitorg ni. Bleh duduk berjam tepi jln termenung ms lps interview dlu( ko ingt x kite slalu buang ms).lepak sesaja,xpyh ckap la.mmg menimbun pic aku melepak ade je cik nuril d sisi.

Die ni ade ms mcm penyelamat dunia.ade ms die jnis ignorant. Lantak p la dunia nk terbalik ke apa,klu die kte xnak,die kesah ape kau siapa.n aku kene tolerate perangai ignorant die ni.klu x,xtaw ape jd hahaha.

Tapi aku tahu,perangai aku pn bukan elok sgt.sape kenal aku,taw la betapa serabutnya aku.betapa aku ni mcm kaklong antara kitorg berempat.cpt sensitif,cpt marah ,suke nak organise,mastermind hahaha. Tq slalu tolerate gak ngn aku. I guess tu antara resepi kite stil bff slps bp tahun blalu.

Pic aku n ko x byk. Sb msti ade kaka or lala. Tp its ok.tu maknanya rara,wawa,kaka n lala  @rith_red @airienadiela  msih bsama selepas bp tahun da berlalu.

I love u once. I love u still. Always have. And always will. Nuril single lg. Sape nak ngurat,aku tapis dlu hahaha..selamat melangkah ke angka 30 ok. Ingat aku,ingatlah dgn happy yg aku 2 tahun awl mentua dr ko(๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...