nuffnangku

Monday, April 18, 2016

Homestay D'Laut, Pantai Nenasi,Pekan Pahang

Salam. 
Hari ni nak share info untuk sesiapa yang cari homestay di area Kampung Nenasi,boleh lah stay di homestay HOMESTAY D'LAUT. Homestay ni dekat giler dengan pantai. Jalan kaki je sebab dekat sangat sangat.



Homestay D'Laut


Lokasi : pantai Nenasi, Pekan, Pahang
(44km dari bandar Pekan dan 38km dari bandar Rompin).

Rumah 2 bilik di tepi pantai Nenasi dilengkapi dengan semua keperluan asas.

+ Ruang tamu dengan satu set sofa klasik dan TV dengan Astro Njoi.

+ 2 bilik tidur yang berhawa dingin dilengkapi dengan satu katil bersaiz Queen, almari baju dan 2 tilam bujang tambahan.

+ Ruang dapur dengan dapur gas, peti sejuk, pinggan mangkuk, periuk dan kuali.

+ Ruang makan dengan satu set meja makan kayu.

+ 4 helai tuala, sepasang telekung, sehelai kain pelikat dan 2 helai sejadah disediakan untuk kegunaan penyewa.

+ Satu set seterika dan papan seterika. 

+ Hanya 150 meter dari pantai.

Semua ini hanya untuk RM130 sehari!!!

Check in 2 petang, check out 12 tengahhari.

Mohon telefon Puan Rohana di 09-4181 700 atau Encik Hashim di 017-9898 206 (sms dan telefon sahaja, tiada Whatsapp) untuk tempahan.


Homestay D'Laut

Ruang tamu. Dilengkapi Astro Njoi.

Ruang makan

Dapur untuk memasak

Kelengkapan memasak dan menghidang

Peti ais n pemanas air

Bilik tidur utama

Bilik kedua

Dilengkapi penghawa dingin

Disediakan kelengkapan tambahan.

Thursday, April 14, 2016

baru 5 tahun.

25 mac 2011-25 mac 2016.
5 tahun!
sesetengah orang kata, baru 5 tahun.yelah tu.5 tahun tu memanglah singkat kalau ko dah lalui berpuluh tahun.tapi mana datang berpuluh tu kalau tak dimulai dgn angka kecik tu. Faham tak? Hehe.

Emo jap sbb dapat komen 'ooo,baru 5 tahun' (iconpukuldahi hahaha).

Alhamdulilah untuk 5 tahun perkahwinan aku dan dia. Skema ayat.haha. Rasa macam kejap je dah 5 tahun. Serius tak rasa sangat.


5 tahun. Dengan sepasang cahayamata.
Sesuatu yang kitorang tak pernah imagine or plan.
Allah tentukan untuk kitorang.
Kitorang terima dengan rasa bersyukur.
Aku happy bersama dia untuk 5 tahun yang kami ada.
Moga jodoh tu Allah izinkan untuk dipanjang sampai syurga.

Rumahtangga mana tak ditimpa badai. So far,xda lah badai sangat.setakat masing2 serabut nak faham diri pasangan,nak sesuaikan diri.

Cik Husna

Papa di sisi anak2

Tengok muka dorg ni.hmmm

Family kecikku


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...