nuffnangku

Wednesday, September 14, 2016

Kula Cakes, Kuantan.

Salam. Minggu lepas sebelum raya haji, sempat singgah jalan-jalan Kuantan. Saje amik angin hehe.

Lepas pergi East Coast Mall, singgah Kula Cakes untuk rasa kek dia, kebetulan memang nak cari kek untuk birthday husna.

Sebelum ni singgah kuantan, terlupa nak singgah. Order pavlova, mango cheese cakes dan redvelvet cake.Air pandan cooler.

Overall, ok la. Not bad.

Pavlova dia, tak berapa suka sebab hanyir telor tu ketara jugak. Kena makan dengan sebiji-sebiji strawbery baru rasa hanyir tak obvious. Tapi lain orang, lain citarasa kan. Mungkin bagi aku tak berapa ok,bagi org lain ok sangat. So sila g rasa ok! Pavlova ni kalau dibuat dengan cara yang betul, kita takkan rasa hanyir tu.

Redvelvet oklah. Tapi aku pernah makan yg lagi sedap dari ni.

Mango cheese dia ok. Sejuk sedap kat tekak. Rasa macam makan aiskrim  

Suasana persekitaran pun redup dan cantik kalau dalam pic.

My family. 

The king and the princess

Manggo cheese cake

Hi.

Bunga ni kacau la.

3 slice je. Tapi rasa macam banyak pulak


Hehe.
Til then.
Bye 

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...