nuffnangku

Wednesday, September 28, 2016

19 september 2016

19.09.2016 Husna genap 2 tahun! Sekejap sangat masa berlalu. This girl dah besar dah pun.Husna ni memang ada ragam anak kedua. Biasalah. Emo lebih,cheeky pun lebih, caring pun lebih. Semua pun dia jelah ratu nya.

Dia suke pakai cantik2 dan suke dgr orang puji die, suke barang mekap,pastu selalu berangan depan cermin n pakai mekap, manja sangat dengan papa die,manja dgn aki n atok die. Kuat nangis, pantang kena sakat sikit melelehlah air mata. Tapi satu je, die memang kerap mengalah dengan abang die. Biasalah anak sulung,asik nak menang je.

Husna ni mulut die potpet potpet kalau dengan aku. Tapi tak berapa byk cakap kalau dgn orang lain.Die kadang garang gak dengan abg die.Selalunya abang die memang ikut je arahan die. 

"iman,amik kan bear"

Biasanya memang abg die g amikkan or carikan. Tapi kalau time iman malas or tgh main. 
"adik amik sendiri"
Dan emo la Husna. Haha.

Husna (setakat ni) anak bongsu la dalam family kecil kami. Dalam family melaka, die cucu girl sorg.dalam family nenasi,die cucu pompuan bongsu. So di mana2 die lah termanja lbih.

Doa aku sbg mak die, mengharapkan die membesar dgn sekeliling yg sygkan die, yg protect die. Paling aku doakan maruah die terpelihara smpai bila2,dilindungi dari manusia2 syaitan pedofilia or whatsover. Ini paling2 aku harapkan.smoga masa depan die terus cerah, dan bjaya dalam ape jua yg die nak dlm life die.

LASTLY, NI DAH 2 TAHUN NI, BILA NAK WEAN OFF DIK OIII???๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ. P/s:dgn family melaka celeb pd 16/9 ,mereka dtg kl.

Dgn family nenasi, celeb masa raya haji 12/9 di nenasi, pahang.

Husna dan kek pilihan nya. Masa ni dengan family melaka yg dtg kl.

Familia. Celeb skali dengan birthday atok die, 17 sept.

Bukti budak ni drama queen haha.

Bukti budak ni mmg manja terlebih.

Celeb dgn family pahang.

Berempat.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...