nuffnangku

Tuesday, August 16, 2016

12 ogos 2016

 Salam.
Jumaat lepas, 12 ogos 2016 aku plan jumpa dengan my bff. Tapi plan ni bukan dah plan lama2 pun. Aku buat last minit. Last minit ni ikut nasib la. Kalau ade rezeki, terus semua ok. Kalau takde rezeki kang, carta teratas wanita bz kalah PM adalah nuril or Pieka mesti ada hal.

Aku siap doa minta Allah izinkan kami bertemu. Haha. Sebab dah 8 bulan kot tak jumpa nuril. Padahal die duduk takde lah jauh pun dari aku. Pang! Haha.

So kali ni semua ok. Macam biasa, jumpa weekdays. Tapi masa terhaddd. Pas da jumpa tu, mesti rasa macam taknak balik sb nk sembang lagi sembang lagi sampai rasa puas. Tapi masalahnya tak pernah cukup pun.

Rindu pulak zaman study yag dah terlalu lama jauh kami tinggalkan ke belakang.Saat indah memang cepat berlalu kan. Takpe lah. Hidup memang mcm tu. Yang penting, kami teruskan friendship ni sampai bila2. Jgn putuskan persahabatan semata kite takde masa nak jumpa or semata takde effort untuk our friendship.

Macam biasa, tukang plan mesti aku. Aku ok je as long as aku tahu kawan2 aku ade effort nak keep in touch.( Yang jenis takde kesah segala benda tu, dah macam mana pula aku nak g set ngn korang. Leceh kot. Bila dah set nak jumpa, belum tentu akan datang.kang ade jela tetibe cancel. Letih kot.
Then, aku jugak eh yang kena set kan if nak jupa? Why org lain x set kan then ajak aku. So far aku x bz mana pun.ni bila korang jumpa, takde pulak ajak kami. Tapi takpelah.asal happy sudah)

Dekat fb ke ig ke, macam tak pernah kenal.takde pun effort nak keep in touch.kadang aku ade je kat komen korang yang bertahun da berlalu tu, boleh pulak korang komen semula n tag nama yg terlibat tapi nama aku x tag. Dah kenapaaa.aku dapat jgak notification kot. Pening la. Haha

Abaikan.
Aku bebel atas ni bukan untuk kesayangan aku yang bertiga ni. Aku hargai persahabatan yang kami ada. Aku harap biarlah kekal sampai bila2.

Biar lama tak jumpa pun,kalau jumpa aku rasa macam masa tak berubah. Kitorang boleh berbual gelak2 SAMA MACAM DULU. Bestnya.Dulu bila time lepak Fariz Maju or Brothers, mesti ade je snap2 pic. Masa tu x pangil selfie ke wefie lagi. Masa tu pangil posing la kot. Lupaaa. Haha.

Saat serumah dulu tu, memang best. Of coz ade kenangan best dengan tak best sikit kot(x igat daa) tapi kite pilih untuk mengenang yang best2 sebab yang best lagi banyakkkk dari yang tak best. InsyaAllah.Paling penting,kite masing2 kenal hati budi masing2. Itu yang mahal tuu. Imagine lah da serumah 4 tahun. Tak logik kalau masih tak kenal hati udi masing2.

Nak share pic sbg kenangan kami di ms2 akan datang.



Tenkiu sahabat. Kerana sentiasa ade di sisi. Allah pertemukan kite msti bersebab kan. Korang bestfriends i sampai bila2.InsyaAllah.

10 tahun kemudian...dorang bertiga ni je tak membesar. Umo dorang stop at 25 la kot.aku sorang je tua sorang2 (-____-')

Orang yang sama
 Tempat yang berbeza
Persahabatan yang sama

Bff!!

Penuh meja. Tak termasuk 3 budak comel.

Single tapi bz kalah najib. 

Bila dah berkumpul berempat, mula lah asik nak amik pic byk2.dari dulu til now,samaa je

Iman sibuk


Candid!

Motherhood journey yang baru beberapa bulan bermula haha.

Gosip? I love u both.

I love u diela.


Aku sayang sgt dorang. Aku harap 20 or 30 tahun lagi pun nanti, kami masih macam ni. Janji ok! Sape mungkir janki,aku sumpah jadi peti ais!
Last sekali. Tenkiu family sebab sudi jek teman i jumpa my bff( lap peluh pheww)

Next plan hope tercapai ok diela,nuril n pieka.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...