nuffnangku

Thursday, August 18, 2016

Argue.

Memang perangai aku dari dulu.
Aku memang jenis tak layan drama. Tak layan benda2 tak ade faedah ni.

Paling penting, aku 'tak cara' pun kat orang yang 'tak cara' kat aku. Baiklah aku hadap life aku yang sedia ada, fikir bagaimana nak perbaiki life sendiri,fikir bagaimana nak didik anak bla bla bla.

Lagipun,
Kenapa nak sensitif pasal orang yang tak pernah sensitif pasal kita pun. Life ni banyak lagi laluan nya. Bukan laluan tu je nak kena hadap.

Aku pun tak kuasa nak argue pada benda2 yang tak berapa penting ni. Dalam hidup ni, kawan datang dan pergi. Mana yang nak stay tu, die sentiasa ade 1001 cara untuk stay dengan kite, even sesulit mana pun. Mana yang taknak stay, die boleh create bjuta alasan.

Umur masing2 bukan awal 20-an pun nak ikutkan sangat ketakdewasaan tu. Masing2 lagi berapa tahun dah nak 35 pun.


Malas lah nak fikir.


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...