nuffnangku

Monday, July 11, 2016

Syawal 2016 #teamrumahsendiri

Salam
 Tahun ni giliran beraya di rumah sendiri. Tahun lepas rumah mentua.Isnin
 4 July husben still kerja macam biasa. Dalam kul 11 baru gerak balik rumah parent aku. Sampai dalam kul 2 pagi cmtu. Tak berapa jem. Tapi xda la clear sgt. Tapi masih ok lah.

Dari Isnin-selasa(sahur n bbuka dgn keluarga)-rabu( raya pertama)- khamis( raya kedua)- jaat(raya ke 3 gerak ke rumah mentua pulak) til selasa( insyaAllah).

Raya tahun ni kitorang bersederhana je. Asal cukup syarat raya. Gitu. Haha. Tahun lepas, takde mood tulis blog. Tahun ni ade plak. So ade la entry syawal.kuikui.

Tahun ni kami #teampurple.


Mak anak dua.

Hai la budak2 ni.

My family. Ape la budak berdua ni wat.

Puteri dan putera ku sayang.

My family. 4 orang je. Takde plan pun buat masa ni nak jadikan berlima. Haha
 Da ade sepasang kan. Lex lex dulu.

2 comments:

  1. selamat hari raya aidilfitri Lara... :) comel anak2...

    ReplyDelete
  2. kita berada di team yang sama. eh i tiap2 tahun memang #teamberayarumahsendiri pun. haha selamat hari raya u.

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...