nuffnangku

Wednesday, July 20, 2016

Iman dan Husna

Doktor Husna sedang check gigi pesakit.



Doktor Tan sedang amik heart rate pesakit kot.

Camnilah dorang bila petang2. Mak die tahan mata je ngantuk even bukan jenis tidur petang pun.

Takpe. Main imaginasi camni bagus untuk perkembangan dorg. 

1 comment:

  1. ya allah sebijik sgt anak anak kita ni. umar maira pun main yg sama. hari tu lagi la. i baru beli meja kaca baru. pastu esoknya tengok maira baring atas meja tu. masa i tengok tu, umar tengah cek maira. hahahah tp sebab takut pecah meja tu, terjerit sket.

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...