nuffnangku

Wednesday, June 8, 2016

Pre-Ramadhan dating dgn group mommy BFF.

Salam.
5 Jun 2016. kitorang plan last minit je, nak jumpa ahad,kul 2 dan tempat pun ahad tula baru decide.haha. nampak x betapa last minit sangat. Tapi takpe.yang penting,plan jadi. Sejak zira pantang bersalin,dah discuss konon nak jupe sebelum die naik keje, sampai ke sudah tak adanya jumpa. So hold dlu. Baru2 ni,semua semangat semula nak jumpa jugak sebelum puasa,maka nah!

kitorang ni ahli khopandan, tapi sebab dah jadi mak2, kitorang ade second group untuk discuss hal perihal kitorang. Mostly pasal life,family dan anak la. Macam2 kite share kat situ. Masing2 ade peel masing2, tapi so far baik2 aje. Mula dulu group tu mommy khopandan, pastu now da tuka jd BFF. Heee.

Kitorang ni berempat je. Tapi plus partner dan anak masing2 , jadilah seramai 16 orang. 16 orang ko! Haha. Betapa berkembang maju dah group kami ni.G lepak kat Mohazz kampung baru,sebab tempat lain semua full. Maklumlah sok tu puasa, jd smua orang amik kesempatan nak lunch ngn family kot?

Beybee bawa serawa durian yang die buat night before. Alhamdulilah.rezeki.sedap. kalau takde aral melintang, ramadhan ni plan jumpa lagi.heee.


Mommy dan pewaris2 nya. Hahahah.

Bapak2 dan anak2 kebanggaan mereka. Haha.

Selfie!

Group BFF.

Berterabur jela bebudak ni lari satu kedai
 Hahah.


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...