nuffnangku

Tuesday, June 21, 2016

PEDOFILIA.

Salam.
Sejak akhir2 ni makin menjadi2 kes2 pedo ni. Sejujurnya dunia akhir zaman ni, memang dah nazak sangat. Aku jadi fobia nak hidup zmn camni. Makin ramai yang sakit otak, sakit jiwa. Tak tahulah nak kata camne. Tapi sape yg ada anak, faham kot perasaan seorang mak bapak.

Zaman sekarang, anak lelaki ke anak girl je, tetap ada risiko besar jadi mangsa pedofilia ni.

Hanya mampu berdoa, Allah lindungkan anak2 kita dari benda2 mcm ni. Moga diizinkan aku terus bernyawa ,terus ada kudrat untuk handle anak sendiri. Zaman sekarang, tak tahu lah pada siapa yang kita boleh percaya.

Moga dijauhkan anak2 dari semua bencana ni. Amin.

2 comments:

  1. takut kan..xle caye dekat sape2 dah termasuk ahli keluarga..huhu

    ReplyDelete
  2. sama..ciknaa pun naik risau!

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...