nuffnangku

Wednesday, June 29, 2016

Iftar 2016 dengan Khopandan Fellas.

Salam.

We have 3 types of friends in life
-friends4 a reason
-Friends 4 a season
And 
-friend for a lifetime.

In this case.mereka 'tapauing' kesemua types.haha. sebab apa cakap camtu,sebab dari mula kenal,kitorang berkawan.til now,frendship kitorg tetap sama.

Masa berlalu.
Masa berubah.
Dari kebanyakkan slim kurus sampai lah hari ni melebar ( hihi).
Dari semua bujang, baru bercinta or baru ade komitmen til hari ni da beranak pinak, bagi aku setiapkali jumpa/ gathering, memang best. Serius best.

Setakat ni, iftar setiapkali ramadhan, belum pernah miss. Setiap tahun memang khopandan( kp) akan gathering. Kebiasaannya 98% ahli akan ada. Yang beberapa peratus takde tu,sebab komitment kerja.

Dulu. Hanya berapa kerat je ahli kp. Haha. Dalam 8 kot. X sure.nnti kire semula.haha. masatu cuma divide pada 2 group= group boy and group girl.
Tapi sekarang.dah ada 3 group

Group ladies.
Group laki.
Dan group junior. Junior kp dah menimbun ok hahah.

Semalam. Group lelaki semua kuar dari bilik vip ni sebab dorang nak berbual sesama dorang ( bising lettew sebab budak2 main lari2 jerit2).
So dalam bilik vip yang kitorang pilih tu, tinggalkan group ladies n bebudak. Bebudak xleh kuar.habis berterabur nanti hahah.

So yang mak2 sibuk main try2 lipstik. Sebab sekarang nak raya kan.so memag beybee, shira n zira rajin update lipstik yang dorang aim or beli. So beybee bg pakai lipstik mac yang neelofa pakai tu.apentah nama. So pakai lah. Memang nampak obvious sebab aku,zira n shira mmg bukan jenis pakai kaler tu. Haha. Dah kena tegur bila group laki masuk semula. Haha.

Bebudak pulak lepas bebas main sesama dorang. Memang happening. Aku harap anak2 kami akan berkawan sampai dorang besar. Jaga frendship mcm kami yang memulakan ni.

Frendship ni dah lalui jalan yang panjang ok.dari awal lelaki2 ni mula berkawan, then jangkit ke girlfrend( now da jd wife) dan sekarang anak2. Harap biarlah terus-terusan smua ini. InsyaAllah.



The ladies.

The gentleman dan anak2

Khopandan fellas 2016-diniy da balik dlu sb keje.sid pn.

Free style

Nak bagi duit raya

Beratur untuk amik duit raya dari apis( our leader)

Gelagat junior hehe

Candid

Anak tomat zira angkat baju . Nak tunjuk 6pax die. Haha.husben aku gelakkkan cam ape je. Haha

Lipstik neelofaaaa

Amboi.pasal duit raya.semua sangup beratur

So comel

Lagi 3 junior xda.


Hope ade gathering raya, pakai baju raya,menu raya. InsyaAllah.

Sekian,aku yang melaporkan
Sarah

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...