nuffnangku

Friday, May 20, 2016

Basikal Baru untuk ImanHusna Dari Aki.

12940225_1676770289230932_2070022834_n


12531056_579573692219252_1952852553_n


12519533_1566316563698620_1057686667_n

Terima kasih Aki untuk basikal baru Iman Husna.
Nampak tak #nawaalhusna tu, kaki tak sampai kot.tapi kenapa beli jugak basikal ni utk die…

sbb die melalak meraung nak basikal yg ni jugak.taknak basikal lain.
yg lebih baby-friendly pun die xnak.keraskan badan bila aku nak letak atas basikal yg mcm baby2 pakai tu.die nak yg ni.muktamad.

Dalam kete,meraung sb die ingatkan basikal utk die tu x beli.(@_@) Dah mcm muda belia da iman ngn basikal baru ni. Bday present in advance kira nya ni.
#ziyadhiman (10 april 2016)

1 comment:

  1. yeay!! boleh la nek basikal berjemaah. eh, besday iman 10 april ke?

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...