nuffnangku

Thursday, May 19, 2016

Ahmad Ilham Munawwar.


Assalamualaikum.
Hihi. Jangan terkejut pulak ye.ni bukan anak ketiga aku. Hehe.Ni anak buah pertamaku untuk side belah aku. Bayi comel ni anak adik aku.

Lahir pada 07 Mei 2016. berat 3.1 kg . cser.
ni budak terlebih due ni, haha. Due sepatutnya 29 April. Tapi nak jugak jadi geng Abang Iman , lahir bulan mei. Maka mei la lahirnya. Mak dia dah kena induce and sakit berjam, tapi poor progress setelah berjam, maka akhirnya selamat lahir melalui cser. Alhamdulilah.

malam adik aku admitted tu, aku tak boleh tidur pun. Tidur tak lena, risau bimbang semua ada. Cuak tak payah cakaplah padahal aku ni dah dua kali bersalin pon kan. Tapi klau diri sendiri, taklah rasa ngeri sangat berbanding bila kita tengah tunggu khabar dari orang lain yang tengah nak bersalin tu. Haha. 
bila husben dia update kate dah selamat bersalin, masa tu aku dalam kete otw balik umah parent lah, luruh gak air mata sebab lahir seorang lagi khalifah dengan selamat. Alhamdulilah.

nama di beri Ahmad Ilham Munawwar. tak banyak kerenah pun. haha.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...