nuffnangku

Thursday, April 14, 2016

baru 5 tahun.

25 mac 2011-25 mac 2016.
5 tahun!
sesetengah orang kata, baru 5 tahun.yelah tu.5 tahun tu memanglah singkat kalau ko dah lalui berpuluh tahun.tapi mana datang berpuluh tu kalau tak dimulai dgn angka kecik tu. Faham tak? Hehe.

Emo jap sbb dapat komen 'ooo,baru 5 tahun' (iconpukuldahi hahaha).

Alhamdulilah untuk 5 tahun perkahwinan aku dan dia. Skema ayat.haha. Rasa macam kejap je dah 5 tahun. Serius tak rasa sangat.


5 tahun. Dengan sepasang cahayamata.
Sesuatu yang kitorang tak pernah imagine or plan.
Allah tentukan untuk kitorang.
Kitorang terima dengan rasa bersyukur.
Aku happy bersama dia untuk 5 tahun yang kami ada.
Moga jodoh tu Allah izinkan untuk dipanjang sampai syurga.

Rumahtangga mana tak ditimpa badai. So far,xda lah badai sangat.setakat masing2 serabut nak faham diri pasangan,nak sesuaikan diri.

Cik Husna

Papa di sisi anak2

Tengok muka dorg ni.hmmm

Family kecikku


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...