nuffnangku

Thursday, August 27, 2015

Salam.

Last update bulan jun...lama nya menyepi kan...dah tak taw nak tulis apa kat sini...tapi update jugaklah atas nama update.heee

Banyak perkara terjadi dalam pada menyepi ni.so aku update serba ringkaslah supaya blog ni yang aku buat mcm diari untuk tengok kisah suka duka ni,one day bila aku baca semula,semua kenangan masih ada kat sini

Mula dengan birthday Iman yang ke 3 pada 31 mei 2015...

Ni celebrate dengan famili aku.
Atok dan nenek berkepit dengan cucu

Famili kecilku

Tempah khas untuk iman

Happy

Potong kek

Masih kagum dengan kek die

Ni masa celebrate dengan famili in law
Iman dan cousin.siap malu bila ramai2 nyanyi kat die
Adik ohhh adik. Adik celup tangan dekat kek iman.iman terkejut dan blur kejap. Hahahah.

Doa aku pada anak ni....biarlah aku dan Tuhan je yang tahu. Yang penting,aku sayangkan die lebih dari yang lain tahu...lebih dari yang due sendiri tahu...

Selamat hari jadi anak pertamaku yang soleh.


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...