nuffnangku

Wednesday, June 3, 2015

Wedding Leya n Lan #khopandan

Salam.

Dah jun dah. Lama nya aku abaikan blog ni. Bz sangat semenjak ade anak 2 dengan handle dreamsisters lagi.

Ni nak cerita wedding #khopandan yang paling latest. Wedding leya dan lan. Wedding pertama dalam khopandan,sure la wedding i. Disebabkan aku mengada nak diorang amik bahagian dalam wedding shoot kami,benda tu macam dah jadi tradisi.seronok posing2 dengan kwn2.takde lah boring asik muka pengantin lelaki n pompuan je dari awal album til akhir. Haha

Hehe. Pastu wedding zira tomat pun ade outdoor shoot dgn #khopandan..shiera tobek n baby mie tak buat sebab masa ni tak kenal dorang sangat. Rugi kan.kalau dah rapat masa ni, memang aku paksa suh buat jugak. Hahaha.tu pun last ade wedding tahun 2012. Pastu takde dah sape2 kawen, til la tahun ni 2015.excited la jugak.

Aku rasa sejak khopandan ni wujud sekitar tahun 2011 kalau tak silap,tahun ni 2015 tahun kitorang paling banyak meet up.Tahun2 lepas sekadar setahun jumpa sekali dua je.lagipun tahun aku preggy,tahun aku bersalin..dorang meet up masa ramadhan jela. Haha. Sebabnya semua harap apis. Apis pulak bz ke sana sini. Sudahnya tak ke mana lah khopandan.

Hanya banyak catch up dekat wassap jela. Wassap pun aku yang create dulu tu taw. Motip aku bagitau? Saje lah. Aku nak khopandan taw,aku hargai dorg semua.dah macam satu famili.dalam khopandan ni,ade macam2 ragam,macam2 peel.memang yang boleh handle,apis je. Aku,kalau bagi bab plan or atur,aku ok je. Bab bagi arahan,kata putus,tu baik apis yang wat.sebab?boleh buat aku nak pitam tahan geram.hahaha.

Khopandan ni idea apis. Dulu ade berapa je. Sekarang khopandan fellas dah berkembang. Junior pun dah ramai. Harapan aku-khopandan ni biarlah sampai kite dah jadi atok nenek pun,sesekali stil gathering lagi. Amin.insyaAllah.Hope sampai bila2 takde gaduh2 besar sampai putus kawan etc.

Oklah. nak citer pasal wedding leya lan. Khopandan ni simple je. Kite kawan ngn husben n wife. Takde nak kawan ngn husben orang tu je,ngan bini nya taknak.takde.kalau dah kawan ngn laki dia,bini die pun jadi kawan jugak. Gitulah asalnya camne khopandan ni boleh jadi satu group.


baby dan aku

khopandan mummy, minus lah dua orang yang bukan tu.hehe

amboi excitednya

groom and bride-to-be, InsyaAllah


bachelor dengan pengantin

ajie dan lan

(-___-')

(-____-')

Lan dan Leya

mummy2 pun nak selfie, ok


Di pelamin



tiga beradik.


<3 p="">
Pelamin kaca.haha

Mommy anak 3-insyaAllah

Junior khopandan

Amenda lah dorang ni semua buat ek.hahaha

Us.zira tak tahu kenapa takde.tengah kejar anak kot

Jejaka

Yang bujang dan bapak orang di pelamin
Yang bapak,semua kelek anak.haha

Si comel berdua

:)

Diela n arip

me and my bestfriends-zira

mithali nya, hehehe

My hero

bapa2 mithali, anak tak tinggal. haha


Banyak lagi pic outdoor.tapi takpelah,bersabar jela tunggu dari 'dorang' yang bz tu....hmmmm...

Dalam this year,kena plan gak family khopandan gathering.tak kira.aku nak jugak buat family day. Haha.tengah survey tempat mana yang best-affordable dan mudah untuk orang2 yang ade anak kecik ni.

Untuk leya lan. Barakallah. Untuk leya,officially selamat datang ke khopandan.harap kalau ade benda2 merepek meraban dalam wassap group tu harap buat tak nampak je.haha.mana leh layan,layan.mana yang tak leh ignore je.

Leya lan,moga korang kekal hingga syurga...dah boleh dah tu produce another khopandan junior.amin.


Untuk mommy2 khopandan,thnx korang sebab jadi bestfrends aku...korang semua baik2..bertuahnya ada kawan macam korang.kite kawan tanpa puak2 k,bak kate baby.

Untuk apis,kami sepakat vote apis sebagai tok pengetua sampai bila2.hahaha.kalau ade wife nnti,hope wife apis sporting macam kitorang and die ok dgn group ni.taw.taw.janganlah cari wife yang menyampah dengan kitorang,cian kami,hilang tok pengetua t.

Untuk geng papa2 khopandan n yang bujang,peace. Haha.tak tahu nak cakap pe

So guys.jom lah plan untuk family day khopandan. Leh buat macam2 aktiviti.yabg lelaki,boleh main PS sampai lebam.yang kami ni,leh gosip2 n anak2 leh bebas main2...hmmmm
Bestkan.

Ok,da.
Lama sangat tak update pasal khopandan,sekali udate haruslah segala pesanan ade kat sini.

Bye 

2 comments:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...