nuffnangku

Wednesday, March 4, 2015

sekian lama tak update..

Salam. Lama juga blog ni terabai. Sebenarnya tak ada ape sangat nak cerita. Sekadar letak pic, instagram kan ade. Hihi.

Saja nak share pic anak2 dan pic kami. Haha. Dekat ig dah share. Tapi dekat blog pun harus share, untuk kenangan kan.

Dulu anak sorang, makan bergilir. Bila iman dah besar sikit, dah boleh makan sama2.sekarang, bergilir kembali :)

Husna dan papa.


Nak amik pic yang okey sikit pun kemain payah. Dua2 tak reti duduk statik.haha.

Bff dia

Papa anak dua. Syukur, anak adalah anugerah dan rezeki, juga amanah Allah


Sedikit update.
1)Mac ni usia perkahwinan kami masuk 4 tahun. 4 tahun dan 4 orang ahli famili. Haha.
2)iman bakal 3 tahun dalam 2 bulan lagi. Macam2 perangai. Macam2 kerenah. Tapi sejak dah ada adik, dia dah makin matang dan pandai berdikari.
3)husna dah 5 bulan 2 minggu. Sekejapnya masa berlalu. Lagi berapa minggu, dah boleh makan. Ni pun macam2 kerenah tapi banyak perbezaan dari Iman..

Dua2 kesayangan.
Rezeki dari Allah.


1 comment:

  1. Betul2..kl ikutkan mmg tak dan dah nk update tp nt kenangan tu..even dlm hp pn kdg2 hilang gmbr kn.so blog ni kira abadikan la.:p..happy 4th anniversary in advance!

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...