nuffnangku

Monday, December 15, 2014

tempahan veil nikah dan beading services dibuka seperti biasa.

Salam.
Hai korang. Dulu sebelum pregnant Husna,aku buat bisnes veil dan jahit manik kan. Then sebab alahan,setahun aku stop sekejap dari awal preggy til Husna dah selamat lahir.

Now,aku dah boleh manage anak2 dgn baik, so aku dah mula buka tempahan semula yea
 Untuk yang nak tempah, boleh terus wasap aku. Kalau nak tengok hasilkerja yang lepas2 boleh view instagram: dreamsisters_veil atau fb: dreamsisters .
Blog pun ade. InsyaAllah harga untuk veil yang simple macam pic bawah ni adalah bawah rm100 ok. Hehe.





No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...