nuffnangku

Tuesday, December 30, 2014

Veil Nikah murah

Sticky post.scroll bawah untuk entri baru




Salam.

ni nak promote tentang bisnes veil my sis. So untuk bride to be mana2 yang cari veil atau shawl dengan harga murah dan mampu milik..jemput like fb lovelypearlshawl atau boleh search dekat instagram.

Dia ni selalu tolong aku masa aku aktif buat bisnes veil dulu.now aku stop sementara sebab preggy dan bersalin.Memandangkan dia masih baru buka bisnes, harga pun masih harga kasih sayang. So wassap dia ok untuk #veilmurah korang. InsyaAllah mampu milik

💋berminat utk tempah shawl atau veil applique diamond? Wassap ok untuk best price, InsyaAllah.

kaler shawl/veil bleh request ikut warna pilihan taw.

Wassap: 0176528411(jannah)atau boleh pm inbox fb
Search FB: lovelypearlshawl
Instagram: lovelypearl_veil_beading

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...