nuffnangku

Wednesday, November 19, 2014

Husna sebulan.

Salam.

Hari ni genap Husna 2 bulan. Tapi nak update hasil checkup sebulan dia dekat KKIA sebulan lepas.

Berat 

lahir: 3.6 kg
sebulan: 4.23 kg

Panjang 

lahir: 48 cm
sebulan: 56 cm

BMI: 13.4

Lilitan kepala

Lahir: 35cm
Sebulan: 36cm
---

Okla semuanya even berat tak naik banyak pun selagi bmi normal, maka tak perlu risau ye tak?

Husna fully BF.
Sesuatu yang aku tak pernah nak sangka aku akan lalui sebabnya dulu masa Iman, aku beria kot masa preggy sibuk kata nak susukan dia sampai 2 tahun. Tapi sudahnya seawal 12 hari kalau tak silap, Iman dah minum fm.

So belajar dari masa lalu. Kali ni tak ada nak aim ape2. 

Tapi Husna ni terrer bab bf. So aku dan dia sama2 menjayakan bab bf ni. Aku jenis taknak cakap terus terang,so mana yang faham ayat aku ni, faham la.mana tak faham, abaikan. Haha.

Dan yup, dah sebulan pun masih fully bf. Aku tak aim terus til 6 bulan,setahun or 2 tahun. Aku aim sebulan2. Kalau ada, ada lah rezeki dia.kalau tak ada, kita usaha rezeki lain.

๐Ÿ˜„

6 comments:

  1. sama mcm rara, dulu aim 2 tahun, tuptup sebab sakit dan malas, jd 4 bulan je.xsbr utk 2nd baby.hehehe

    ReplyDelete
  2. lebat rambut husna... alhamdulillah dpt fully bf... umie belom rse lg.. teruskan bf ya..

    ReplyDelete
  3. btol..xde rezeki ade alternatif lain..cayok sara..cayok utk aku gak..pheww...

    ReplyDelete
  4. dah nampak iras abang dia da.

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya bfeed Husna sampai 2 tahun. Aminnn.
    Comel je rambut dia. Hihih

    ReplyDelete
  6. saila lagi la..ingatkan susu xbyk. beli pump pun yg manual je. tp xsangka....saila x aim sampai setahun pun bf..selagi ada selagi mampu saila bf je :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...