nuffnangku

Friday, November 7, 2014

Ada Apa Dengan Cinta-sekuel pendek pun best

Salam.

Link-ada apa dengan cinta

Happy ok bila ada sekuel Ada Apa Dengan Cinta (AADC) even pendek je pun tapi untuk seseorang yang dah tunggu sesuatu selama 12 tahun, 10 min pun dah melegakan. Dah mampu merungkai rindu terpendam. Ewahh. Haha.

Tahun 2002, aku 17 tahun. Muda belia. Belum nampak dunia luar pun. Masih berkisar pasal kawan2 sekolah.

Sekarang dah tahun 2014,aku dah 29 tahun. Dah kahwin dan dah ada 2 anak dah pun. Dah lalui bermacam.

Dulu aku suka Rangga.
Sekarang pun masih suka. Hahaha.
Gila punya setia kan?
Hahaha.

Aku rasa macam masih hafal lagi puisi2 dan lirik2 lagu dalam cerita tu. Pernahlah berangan nak pakwe macam dia. Lempang please** hahaha.

Even yang sekuel ni dibawakan oleh LINE, dalam 10 minit je pun, tapi tetap best. Tetap imbau kenangan ok. Rasa muda 12 tahun.

Kiranya AADC ni tua bersama2 aku dan peminat2 masa tula. Dengan si Nicholas dan Dian sekali ikut tua bersama. Bestnya. Siap bestfriend si Cinta tu pun ada semua.

Pergilah tengok.
Untuk yang pernah lalui saat manis masa ada AADC yang pertama dulu tu.
Sure macam arghhh. Tak tahulah nak cakap macam mana.
Macam terjumpa semula crush zaman tu. Hihi.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...