nuffnangku

Tuesday, October 14, 2014

Dah selamat bersalin :)

Assalamualaikum.

Perkenalkan baby HUSNA
Alhamdulilah dah selamat bersalin pada 39minggu 4hari, pada 19 september 2014.

NUR NAWAAL HUSNA
TARIKH LAHIR : 19 SEPT 2014
TEMPAT LAHIR :  HOSPITAL BESAR, MELAKA
BERAT : 3.6KG, PANJANG : 48CM

Dah nak sebulan baru update. Hmmm. Mood rajin takde untuk update blog, hehe. Bukan sebab tak excited sebab dah dapat anak, tapi lagi excited kalau dapat tidur lama, kahkahh. 

Entri pengalaman bersalin, belum siap lagi. Nanti dah siap, aku publish k. Terpulanglah ada yang nak baca ke tidak. Hehe. 

Syukur Allah beri aku peluang dan kesempatan kali kedua untuk jadi seorang mama 'sekali lagi' . Sekarang, merasalah aku ada anak sepasang, yang mana memang aku harapkan, memang aku impikan.

#nawaalhusna


9 comments:

  1. tahniah vee.....dah sepasang dah..ALhamdulilah

    ReplyDelete
  2. congrats dear! yayyy dpt sepasang.,.. impian i jugak! hehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum husna..
    mancungnyeee hidung...secantik nama..tahniah lara :)

    ReplyDelete
  4. Tq for reading my blog. Tahniah for your bundle of joy.. :) saya pulak x sabar nak TTC lg.

    ReplyDelete
  5. Tahniah for your bundle of joy.. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...