nuffnangku

Sunday, September 14, 2014

pada masa yang sama..

Pada masa yang sama 2 tahun lepas.
38 minggu membawa perut.
Kiri : tahun 2012
kanan : tahun 2014

macam 2 tahun lepas juga, time2 ni rasa masa berlalu terlalu panjang, life stuck dekat satu stage.penantian tu satu penyeksaan yang tersangat. dan tak sure, kali ni bersalin nanti, macamana pula condition aku kan.hmmm.

Cepatlah keluar adik...
Mama papa n iman sedang tunggu ni...
Belum ada apa2 tanda langsung...

2 comments:

  1. Wah..blh sama time eh..semoga semuanya dipermudahkan..

    ReplyDelete
  2. yang no 2 ni, nampak u kurus la.... semoga semuanya slamat...

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...