nuffnangku

Monday, August 11, 2014

Sambut Birthday Iman yang ke 2

Salam.


Selamat Hari Raya. Cerita raya nantilah esoklusa update yea.
Ni nak update cerita tertanguh berbulan dulu ni (-__-")
Untuk birthday yang kedua tahun, budak ni potong kek 3 kali ok. Haha. 3 kali di tempat yang berlainan pula tu, di negeri berlainan. bahaha.


Tahun lepas just celebrate dekat Melaka je -Birthday Iman yang pertama dan birthday iman(intro) .Tahun ni kebetulan dekat-dekat birthday Iman tu ada 2 event famili,so saja amik kesempatan untuk celebrate birthday Iman. Melaka sebab mak ngah Iman bertunang, perak sebab wedding ayah teh Iman.



Mula-mula kami sambut bertiga je dulu, beli sepotong kek je sebab esoknya nak gerak ke Perak. So dari kek membazir tak ade yang makan,elok lah sepotong je dulu.Yang makan pun, aku je. Hahaha.



29 Mei 2014-Home Sweet Home

 1btcaves
happy tengok api dekat lilin terlentok liuk. Abaikan sepah di belakang haha.




1btcaves1
Iman happy sebab amik pic guna monopod.



1btcaves2
potong kek bertiga



1btcaves3
Potong kek dan suap-suap. Yang penting budak ni happy. Itu yang priceless. Beli pizza dan makanlah kami bertiga. hehe.






Sambut birthday Iman kali kedua- Batu Gajah, Perak

30 Mei 2014


Ayah teh Iman nikah pada tarikh ni, jadi kitorang semua menginap dekat homestay dekat Perak ni.
Alang-alang semua dah berkumpul sekali, moh ler sambut sekali lagi birthday Iman ni.



3phg
Iman happy sangat masa ni.



3phg4
Pic last tu Iman tutup muka sebab segan bila ramai-ramai nyanyikan HAPPY BIRTHDAY untuk dia. haha.




3phg1
Kemain happy ok



3phg2
Iman dengan acik dia dan cousins. pic last dengan Aki dan tok dia. ramai lagi mak saudara dan ayah saudara Iman masa ni, tapi tak letak pic sebab ada yang tak berbaju dan ada yang tak bertudung. hehe. Biasalah kan dah malam, lepak je kat umah.


Sambut birthday Iman kali ketiga- Melaka
7 Jun 2014


Masa ni hari pertunangan mak ngah Iman.
malam tu potong kek kecil-kecilan antara ahli family je.
Kek Iman, nenek dia tempeh khas.
Sedap.
Suka sangat aku kat kek tu. Tapi tak tahulah neneknya tempah kat mana tu.





2mlk1
Iman mesti pelik banyak kali nya kena potong menda alah ni. haha.Tapi budak-budakkan, seronok sesaje je dia.




2mlk2
family kecilku.



2mlk
dengan family aku-Tu atok dan nenek Iman.




2mlk3
Dengan mak2 saudara dan nenek Iman :)




Syukurlah.
Walau majlis simple yang penting ada kenangan dan saat-saat macam ni yang sangat berharga.
Nanti dia dah besar, boleh tunjuk kenangan yang ada ni kan.


Doa aku untuk anak aku ni, tentulah yang baik-baik saje. Doa seorang ibu untuk anaknya, memang banyak. Terlampau banyak. Macam-macam nak di doakannya kan.Moga Allah makhbulkan setiap doaku buat amanah yang satu ini.

1 comment:

  1. untung iman ha. smpai 3 kek dia. betul2. celebration kt mana party ke apa doesnt matter. yg penting bersama keluarga hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...