nuffnangku

Wednesday, June 4, 2014

Selamat Hari Lahir yang kedua, Ziyadh Iman

2 tahun genap pada 31 mei 2014.

Celebrate kecil2an bertiga je dulu. Then baru celebrate dengan famili tok pahang dan atok melaka.
Nanti ada masa,ku up entri bergambar. Maka,jadi lah ini je dulu sebagai intro.



Mama papa sayang sangat dekat Iman.

6 comments:

  1. happy birthday ziadh! moga jadi anak yang soleh.aminnnn

    ReplyDelete
  2. happy 2years, young man!
    dah nak jadi abang dah... nanti letak gambar selfie iman banyak2 kat ig mama ye.hehehe

    ReplyDelete
  3. alahai...dah 2 tahun dah.. maafkan untie lambat wish.. hepi belated besday ziyadh Iman.. semoga membesar menjadi budak yang bertambah kacak lagi.. :) yang penting akan menyenangkan hati makayah yer..amin.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam kenal, happy birthday, geram tengok pipi dia hehehe... anyway saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer... ;)

    ReplyDelete
  5. pipi tembam ni! hepi birthday sayang..

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday Iman..Semoga membesar menjadi anak yang soleh..

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...