nuffnangku

Tuesday, May 27, 2014

Menjelang Birthday Iman yang ke 2

31 Mei 2014, Ziyadh Iman bakal masuk 2 tahun,InsyaAllah. Syukur Alhamdulilah sebab masih diberi peluang menjaga amanah Allah ini.Moga diberikan pinjaman ni lebih lama lagi.Amin



Macam tahun lepas, mungkin tak buat celebration besar2an pun. Hanya buat dikalangan famili. Tunggulah bila dah besar sikit,dah pandai faham birthday tu ape benda dan dah pandai minta nak tema itu ini, mama papa akan cuba celebrate besar2 sikit ye. InsyaAllah kalau ada rezeki lebih.



Tapi harapnya tahun ni dapat sambut dengan dua2 belah famili-atok nenek melaka dan toki tok pahang.InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...