nuffnangku

Wednesday, March 26, 2014

MH370

24 Mac 2014. #MH370

Hmmm, entahlah.
Tak tahu apa yang aku rasakan sebenarnya.
Aku macam harap bukan itu pengakhiran. Bukan.
Tapi kalau itu takdirNya, siapa kita untuk menafikan.

Mereka tentunya telah membuat begitu banyak kebaikan semasa hayat sehingga dilimpahi dengan segala doa dari serata dunia, Insyaallah. Moga roh yang beragama Islam, ditempatkan di kalangan yang beriman.

Memang menangis dengar PC malam tadi. Menangis sampai rasa hati bagai disiat. Seperti ada sudut dalam ruang hati yang tak mungkin sembuh.

Alfatihah.

Biar apapun spekulasi atau kesimpulan, aku tetap mahu meyakini semua krew, captain dan FO telah melakukan yang terbaik.


2 comments:

  1. sampai skrg x jumpa lg kan.mcm mcm speku!

    ReplyDelete
  2. Salam singgah dan follow..
    Selagi belum jumpa mh370, teruskan berdoa. Masih ada sekelumit harapan... Inshaaallah. Wallahualam..

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...