nuffnangku

Friday, December 27, 2013

Rambut Baru Iman

Salam.

Iman dah potong rambut masa awal dec kalau tak silap. Papa dia yang pilih style rambut baru Iman. Kalau dengan mama, memang tak lah rambut gitu. Haruslah ala-ala cute gitu. 

Lepas potong rambut tu je, speechless. Sebab tak pernah-pernah Iman botak camtu. Memang nampak lain sangat, dah macam individu lain. ahaha. Memang terserlah lah muka papa dia. Kan? nampak boy sangat-sangat.

sebelum dan selepas.

Makin dah besar ni, nak potong rambut budak ni kemain susah. Serius, meraung melalak, kepala gerak kiri kanan, meronta -__-' so itu lah antara reason kenapa papa pilih style hampir botak tu, supaya lambat panjang, lambatlah nak tempuh saat amukan di kedai gunting rambut lol

5 comments:

  1. Eh baru nak cakap.sebijik muka papa dia..dah tak cute dah muka iman.dah muka ensem..muka bujang sangat..waaaa iman.aunty rindu muka baby awak dengan pipi labuh tu..hahaha..

    ReplyDelete
  2. rambut imannn comelllllll laa...sebelum dan selepas pun Umi Qi suka tgk...tampak comellll apa gaya sekali pun...huwaaa bila nk jupe iman balik jom dating nak

    ReplyDelete
  3. Pipi iman tetap juara..hehe..rambut ammar pun buat camtu sbb lama sikit nk ke saloon balik..hihiji

    ReplyDelete
  4. Pipi iman tetap juara..hehe..rambut ammar pun buat camtu sbb lama sikit nk ke saloon balik..hihiji

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...