nuffnangku

Thursday, December 26, 2013

Pretzels Choc Best Area Melaka

Salam.
Ni bukan iklan free or iklan berbayar.


Tapi review dari aku je. Kebetulan kawan aku jadi agen dan dia jual. Tengok macam best. Harga pun tak adalah mahal. So aku pun order dua bekas yang sederhana(Medium). Satu yang choc dan satu lagi almond.


untuk area Melaka,sape yang teringin nak cuba2 rasa boleh contact or mesej or whatsapp (whatsapp available malam je)Aina 012-953 0304, dia akan hantar sendiri dekat kita if korang order.


Kalau tak silap,yang mini box harga bermula dari rm10,medium dalam rm20.
Sedap lah yang choc tu.yang almond tu ada rasa masin2 sikit.tapi yang choc tu rasa macam makan rocky stick. Tahu ke rocky stick?ala yang budak2 suka makan tu. Bestttt.


So sape nak order ctc Aina ok 0129530304



4 comments:

  1. Sedap yer pretzel choc....wauuuuuuuu

    ReplyDelete
  2. ni ada rasa masin2 tak sarah? yg before ni i beli tak kenan ssangat sebab ada masin gituu

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...