nuffnangku

Wednesday, December 25, 2013

Ibu Rafif first GIVEAWAY!

Salam.
Sekarang pukul 4:47 AM dan aku sedang blogwalking, pastu tergerak hati nak join GIVEAWAY Ibu Rafif ni.Nasib masih sempat. Haha.


Ini syarat2 nya. Mudah je.
Contest ni senang je. 
Ibu2 mesti buat satu entry dan tempek gambar anak sedang bermain/belajar di playroom/playcorner masing2. Hehe. Mesti la guna gambar anak sendiri ye. Anak betul. Anak tekak tak layan. 

Syarat2;
Follow blog i dlu. Ada kat tepi ni. Tekan je follow!done
Buat entry dengan meletakkan SEKEPING saje gambar. (Gambar paling best)done
Terangkan la tentang situasi gambar tersebut. (Contoh anak tengah main piano baru beli guna duit bonus ke.lol) done
Once dah joint, nanti tempek link di ruangan komen ye. (I akan check one by one)done

Itu saje! Tarikh tutup penyertaan: 31 December 2013 (lambat lagi)


So aku pilih pic ni.

20131108_121247

Iman ni dah makin besar, dah makin banyak akal. Sekarang, dah pandai sangat memanjat. Kalau dapat panjat, memang nak duduk atas meja jela kerjanya. Sambil kecahkan huruf-huruf tu. Selalunya pepagi, rumah memang bersih dan kemas. Tunggulah petang sikit, dari dapur sampai ke bilik tidur penuh dengan mainan dia je. Huruf-huruf ni pun berteraburlah serata rumah.

Selagi anak happy, emak pun happy. Happy dalam keterpaksaan, Haha

2 comments:

  1. amboi..banyaknye mainan die..
    anyway, gud luck dear..

    ReplyDelete
  2. Hahahha. Happy dalam keterpaksaan kan. Same la vee oi.
    Amboi iman kemain naik atas meja siap hehhehe. Tq vee joint ga

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...