nuffnangku

Friday, October 18, 2013

:)

Bukan mudah semua ni.tapi mari lah kita cuba.. perbetulkan apa yang biasa..

Dan biasakan apa yang betul..

Elakkanlah berbuat dosa padamanusia, sebab kat 'sana' nanti, kita tertahan hanya sebab dosa kita yang belum dimaafkan.

Salam jumaat.

5 comments:

  1. Mari sama sama kita memaafkan sesama insan

    ReplyDelete
  2. :) jugak.
    perbetulkan salah & silap.
    insyallah aman makmor idop kite kan darling?

    ReplyDelete
  3. Bnd ini dok bermain dlm mind sy 2 hari ni. Tp org yg ptuskn silaturrahim dgn kmi. Huu.

    ReplyDelete
  4. terkesan ayat ni...love this...tq sarah

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...