nuffnangku

Friday, September 27, 2013

Mr.Little Gentleman style

Salam.
Tak tahu nak update apa, padahal ada bermacam cerita. Mungkin mood yang tak ada. Atau idea,hmmm apa-apa la kan.
Lama jugak tak letak pic budak ni kat sini.Sape yang ada instagram i, dah muak kot tengok pic budak ni. Hehe.
Baru bangun tidur

Style simple dan kemas
Style ranggi.hahaha.
Smart
Sempoi.sesuqi untuk lepak2
Moden

Bahahaha. Aku suka pakaikan iman ikut situasi dan tempat nak pergi tu. Ikut keadaan. Even semua baju aku yang pilih tapi harus dapat approval papa nya.Nak beli pun dah tentulah kena dapat approval,sebab papa yang membayar. Hahaha.selipar dan kasut ada beberapa,tapi iman belum selesa kot.so pakai je yang ini dulu.

4 comments:

  1. geram betul tgk pipi dia tu.....huhhhhhhhhuu..comel sgt :D

    ReplyDelete
  2. Iman nih smart habisss...cantik outfit dia semua...hahahha suka gak sekodeng dlm ig kikiki Iman bila nk dating gan Qi semula jommmm

    ReplyDelete
  3. walau banyak gaya tapi satu je yg tetap sama. pipi iman. mohon dicubit, geram. bye! haha

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...