nuffnangku

Thursday, September 5, 2013

Contest : Family Potret Raya

Ni aku nak join contest ni.hihi.harap sempatla kan.
Caranya senang je;
1. Buat satu entri tajuk dengan tajuk Contest: Family Potret Raya.
2. Tepek kan aje 1 gambar yang uols dah pilih untuk join contest.
3. Bawah gambar just letak Family Potret Raya yang di link ke entri ini.
4. Last, korang letak link contest korang dekat entri ini. 
Contest dari  :
http://notadyatie.blogspot.com/2013/08/contest-family-potret-raya.html?m=1

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...