nuffnangku

Saturday, August 3, 2013

Persiapan Syawal.

Salam.

Tahun ni tahun kedua aku beraya sebagai seorang mak. Tahun lepas, Iman dalam 3 bulan camtu lah. Even masa tu dia belum reti apa sangat pun,aku tetap rasa excited. Tetap cari baju melayu untuk dia.

Tahun ni dia dah besar, dah berjalan.

Lagi excited nak buat persiapan raya untuk dia. Aku dan papa dia tak kisah pun baju kami tak berganti, tapi untuk Iman, kami cuba sediakan dari hujung rambut sampai hujung kaki, InsyaAllah. Walaupun tak adalah semua barang mahal, sebab kami bersederhana, ikut kemampuan. Yang penting, kelengkapan dia di penuhi

Tahun ni giliran kampung husben.




4 comments:

  1. Kan. Bila ada anak barang2 sendiri jadi tak penting dah. Farhan pon banyak kemain bbju raya. Maknya ada sepasang. Ayah langsung takmo hahaha.

    ReplyDelete
  2. xsabar aunty nak tgk iman beraya..jalan terkedek2 pakai bj melayu sampin n songkok..geram..

    ReplyDelete
  3. sama la kite..
    anak di dahulukan..
    excited nnti iman collect duit raye! yayyy!!

    ReplyDelete
  4. iyer kan..persiapan anak setel dulu..baju abah nyer ulang lama2 pon tak kisah...heheh.. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...