nuffnangku

Friday, August 30, 2013

Makanan Iman-Lunch

Untuk lunch tadi. Mana yang ada ig aku, dah tengoklah pic ni. Seriously sekarang rasa lagi mudah ber ig je dari nak berblog. Plus kawan2 blog pun mostly mmg ade ig. Lagi mudah.

Ok lupa. Hari ni bagi iman makan udang 1st time. Hope tak ada alahan. Buat sup mix dengan labu. Even tanpa garam gula, memang manis sebab ada labu dan udangkan.

Resepi campak2 je.
Guna semua bahan yang ada dalam pic tu.

Actually.aku hampir setiap hari masak makanan Iman, cuma tak berapa rajin nak upload pic dan tulis resepi. Hihi.

4 comments:

  1. Ohhh... hari ni iman makan udang ye...

    ReplyDelete
  2. Ooo dh boleh mkn udang eh.hmm best kan dh bolehnpelbagaikan mknan anak.hehehe aah.kwn blog sume ada kat ig.hehehe

    ReplyDelete
  3. Jarang bg udang or sotong kat qaleef...nape tah..mungkin sbb aty tak suker kot jd takde mud nk masak bg anak gak...hahahaha. .boley....

    ReplyDelete
  4. Sedap yer iman mkn sekarang ada udang tuh...best :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...