nuffnangku

Wednesday, June 5, 2013

Iman Berjalan : wordless Wednesday


Dah dapat kaki ni, baru kitorang ajar dia berjalan siap pakai kasut. Yang kelakarnya, setiapkali nak berkasut, melalak-lalak ok. Tapi bila dah pakai, boleh berjalan, terus je nak berjalan tanpa henti.

orang tak pernah berjalan kat luar rumah kan. Harus dia pelik tengok segala line kuning ke putih atas jalan kat tempat parking ni haa. Kelakar je.

bersungguh betul Iman berjalan.Hahaha


Masa berlalu terlalu pantas......


Wordless wednesday.zzzzz

5 comments:

  1. iman dh bole jln *happy tears*

    ReplyDelete
  2. Iman dah berjalan...sgt seronok!

    ReplyDelete
  3. yeay..iman dah jadi big abang..bila nak tambah adik ni..hikhikhik

    ReplyDelete
  4. Yeayyy tahniah iman..cpt jugak dia berjalan..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...