nuffnangku

Friday, June 28, 2013

Gathering Gojes Blogger Supermum and baby

mula-mula melalak je keje si iman ni.then tetiba ok pulak dapat main benda ni.

Abg fayel steady je.tengoklah iman tu.huhu

Hahaha.doc ni garang taw.

Yeay.ngan elman yang comey

Ni la ammar dan asz. Ammar ni suka senyum taw

Akhirnya jumpa jugak.qi dan ammar memang comel :)

I is peminat aty.wakaka.

Mommy2 yang gojes  :)

Huwaa.x reti rotate. Iman dan abg kawasan,afiq. Hihi

Alisha ku sayang

Wahhh

Eiii.muka die

Kusyukknya


Salam

Tempat :  kidzoona, aeon AU2

Nak update tentang gathering Gojes Blogger Supermum and Baby,walaupun aku yang paling lewat update kot,tapi sekurangnya update la kan, buat kenangan
Ni 1st time aku join mana2 gathering yang melibatkan orang2 yang aku tak pernah kenal secara 'real',hanya di alam maya.haha. Sebab aku ni masalah terbesar aku adalah aku pemalu giler. Sangat!

Selalu aku tengok je kat group tu update tentang gathering,tapi sebab jauh dari rumah aku dan tak free, maka aku tak join. Tapi kali ni punya,kebetulan aku dan famili tak ada apa agenda sangat cuma lepas tu je aku rushing sikit sebab ada kerja. Pagi tu aku free la.
Dah set elok2,aku pun dah planning nak bawa apa untuk potluck, tetiba pagi sabtu tu sorang-sorang update,area kepong dah jerebu. Area umah aku pun dah ketara sangat jerebu.

Kalau dorang proceed taman layang2 tu,aku memang tak join. Suami aku confirm tak bagi, demi anak kan.

So aku baca gitu dan ura2 macam nak cancel. Lepas baca,kebetulan aku ada hal,memang tak buka fb langsung. Alih2 malam dalam kul 11 lebih, aku buka fb, gathering on cuma berubah tempat.

Mulanya aku rasa macam tak nak pergi sebab aku tak beli pun gift untuk exchange nanti.malu lah nak datang tangan kosong jer. Tapi akhirnya aku buat keputusan untuk pergi juga. Exchange gift tu pepandai lah nanti adjust.
Lagi seronok bila baca ASMIZA/AMMAR dan CTMAH/ALISHA pun ada. Entah,aku rasa macam seronok pula kalau dapat jumpa dorg. Selama ni baca je blog dorg,ni dapat jumpa live,macam best je rasa :)

Pastu tengok macam ramai giler akan datang. Wah,inikali lah.kikiki.#memain jela. Nak jugak jumpa ciknaa,kak mimy,erin polkadot,anez,pinky momma,ju (sekadar sebut bbrapa nama je taw,xlarat nak taip semua)dan paling penting, nak jumpa Aty. Entah kenapa. Mungkin sebab aku memang baca blog dia dari masa dia kawen dulu tu.
Segan juga bila pertamakali jumpa semua. Ada yang aku kenal,ada yang tak.ada yang cam,ada yang langsung aku tak cam macam yana mk.hihi.
Tapi aku tak sempat nak beramah mesra, Iman merengek dan menangis. Mungkin tak biasa tempat meriah macam tu.hmmm.
So bila dah tak larat nak handle rengekan dia,suami ajak balik.huhhhh.

Tapi sempatlah aku haihaibyebye dengan yang mana sempat.jomla tengok pic.tak banyak pun tapi cukup lah buat kenangan  :)
Haa.ni update guna phone,so tak reti aku nak susun pic tu.hihi. thanx semua mommies. Seronok dapat jumpa semua. Seronok dapat jupe Aty-qaleef, asz-ammar,ctmah-alisha,ciknaa-afiq,kak mimy-fayel,anis,anez,nadt,ju-qi,hidayah hiddencity-zain,erin-aish dan semua lah.
Huhuhu.ku hutang exchange gift dekat yumie.ngeee.

Nota  :  sebenarnya teringin gak nak jumpa dengan nana/farish,etty/umar,dyll/aryan,intan/chacha..sebab kenal dorang lama lagi.sejak zamsn group BBF ,thrn beralih pada NCOL n kemudian SIS yang tetiba lesap tuwww. Ni je kot yang masih berbaki dari group yang hilang tu.ni je yang x remove i lagi.wakaka.
Published with Blogger-droid v2.0.10

11 comments:

  1. Seronok 1st time jumpa mama vee nih...mama iman....haaaaaaa at least dari blog jumpa 4 mata kan...gerammm k tgk iman...nk je plok2 heheh...nanti kita jumpa lg ye mama vee :)

    ReplyDelete
  2. waaa x smpt ramah mesra hari tu kan..sobss

    ReplyDelete
  3. iman jumpa doctor gigi garang...hehee..iman so cute

    ReplyDelete
  4. saqlam kenal ye vee...iman is so cute!!geram... =)

    ReplyDelete
  5. teringin nk jumpe u..i pun lama dah bace blog u..hihi..
    kite yg jauh2 ni pyh la nk trun gathering..huuu..
    in shaa Allah...one fine day, maybe...kan??
    teringin nk jumpe IMAN yg GEBUUUUU sgt tuh! geram la tgk iman! heheh

    ReplyDelete
  6. sonok dapat jumpe si comel iman pipi labuh..selalu tgk kat ig jer..ekekeke

    ReplyDelete
  7. Mekaseh vee bg baju kat qaleef..siyes suker sgt...

    ReplyDelete
  8. Sampainya hatimuuuuu, melukakan hatikuuuuuu..eceyyyy menyanyi la pulak..i pon teringin nk jumpa u! Buat gathering lg lepas ni plzzzzz

    ReplyDelete
  9. bestnyaa nanti i ada anak nak join jugak :(((

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...