nuffnangku

Wednesday, May 22, 2013

Birthday IMAN.

Salam.

Sekarang ni macam dah kurang idea nak berblog. Dalam seminggu nak ada 1 entry pun rasa bercinta nak update. Lagisatu, sekarang ada lah sikit rezeki dari dreamsisters, so memang jadual hidup aku pun dah terbahagi lagi. Benda ni manage sendiri kan. So kadang-kadang masuk fb pun semata nak check pm mesej kat page tu je. Bila dah dok reply, aku pun kadang2 jadi ralit.huhuhu. tu belum lagi bila ada yang order last minit. Apa2pun, sikit ke banyak tempahan untuk dreamsisters, aku tetap bersyukur. Allah maha pemurah.

Ok. Lari tajuk jauh sangat.

Aku dah bincang dengan papa iman, so kitorg decide nak celebrate bday dia bila syawal nanti.senang.

Tapi atuk nenek dah excited nak buat makan-makan.Aku ok jr.seronok plak rasa bila iman akan potong kek byk2 kan.

Ok.nite.aku ngantuk sangat

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. nk datang!! hahahah offer diri sendiri

    ReplyDelete
  2. seronok seronok..boleh dpt hadiah byk2.hihi

    ReplyDelete
  3. Pipi iman semakin labuh! mama iman pulak busy dengan bride-to-be project :)

    Moga suksess vee!

    ReplyDelete
  4. org bisnes mmg camtu, jadual kerja akan bertukar...hehe...chayok2 utk ur dreamsisters dear!

    alooo mmg x dpt join la birthday iman nnti...hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...