nuffnangku

Saturday, May 4, 2013

Aqil Hamzah

Al-fatihah untuk Aqil.

Dapat tahu dari status mimi malam tadi. Aku sekarang agak bz sikit, so memang jarang sangat update blog ke fb or singgah kat group gojes tu lelama. Biasanya sebeulm tidur aku jenguk sekejap2 je mana-mana. Tapi hati aku macam kena rentap bila tengok pic aqil yang masa tu tengah admitted.

Rasa berderau.

Tak sudah-sudah aku doa supaya anak tu selamat dan sihat. Nak pergi melawat, memang aku tak sempat. Nak hulur derma pun tak sempat. Buka Fb dah malam buta, hurmmm.

Bila aku juga seorang mak, aku tak mampu nak tafsirkan macammana parent Aqil melalui semua ni.Aku tak mampu nak fikir macam mana parent dia akan melalui semuanya yang secara tiba-tiba hilang dari pandangan. Ya allah! dugaan tu sangat berat.

Memang dunia ni hanya pinjaman. Anak juga adalah pinjaman.

Al fatihah.

5 comments:

  1. sobs...innalillah...al fatihah :(
    semoga erina dan keluarga tabah menghadapi dugaan ini..

    ReplyDelete
  2. vee.............................

    ReplyDelete
  3. Al-Fatihah. Walaupun hanya silent reader kat blog erina, tapi setiap kali baca pasal arwah Aqil, air mata ni mengalir je. Tak mampu nak bayangkan dugaan yang dia hadapi.

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...