nuffnangku

Tuesday, April 16, 2013

Lama dah tak update blog



Salam. Agak bz kebelakangan ni. Sebab tu blog tak berupdate. Saja nak tunjuk gambar ziyadh iman bila papa dia tak ada.

Berkepit je.

Kalau papa dia ade, pandang mama macam lutsinar. Grrrrr.

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Ye ar lara...kalau abah nyer add mmng tak heran ngn kite hek...:-)

    ReplyDelete
  2. sama la dgn shahadah..papa bukan pintu terus sengih..nampak terus nangis nak papa dukung..

    ReplyDelete
  3. mcm lutsinar ek? hehe kelakar..maryam ni kenit lagi so tak tahu cmne nnti hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...