nuffnangku

Wednesday, March 20, 2013

Thanx Nuffnang.


ni BE ketiga tahun ni, Alhamdulilah. Even tak lah gempak macam orang lain punya, tapi syukur. Rezeki tetap rezeki, walau sesikit atau sebanyak mana pun iya, selagi ianya dari sumber dan cara yang halal kan, Alhamdulilah.

~senyum. Hari tu dah sedih bila BE feb dah habis. Hihi. Selang sehari dua masuk yang baru. Yeay.

Thanx nuffnang.
posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Sarah i ni xpandai la pasal nuffnang ni..apetah lagi BE sume..wakakaka..pastu kalau nk try nuffnang mesti rasa macam "ala xde orang pun nak rajin bukak blog aku ni" wakakaka..

    ReplyDelete
  2. harap2 ada lah yang sesat kat blog Yana ;)

    ReplyDelete
  3. sama lah..i pun tak rasa org nak bace blog i.hikhik

    ReplyDelete
  4. wah bestnya..macam mana nak dapat BE gak?hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...