nuffnangku

Wednesday, March 6, 2013

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN

join segmen dari blog ini :  http://loveprettydinda.blogspot.com
 jom tengok apa syarat-syaratnya.

Syarat-syaratnya amat mudah :


* Follow blog Noor yang ala-ala bajet comey tu.. huhu..( done)


* Buat 1 entri bertajuk " SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN"( done)

* Tampal Banner yang kat atas tuh right click dan copy image url pun boleh , dan backlink kat blog nih. Maknanya kalau ada orang klik banner yang korang tampal tu, terus masuk Noor punya segmen. ( done)

* Tag minimum seorang rakan anda. ( done) tag : http://nanameer-patrickstar.blogspot.com





Tarikh tutup 29 Rabiul Akhir 1434H bersamaan 12 MAC 2013.

4 comments:

  1. hai..dtg sini follow!! dah update senarai peserta..thx sudi join!

    http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    follow~

    ReplyDelete
  3. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html


    cik akak santai disini sambil tu cik akak tinggalkan jejak :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...