nuffnangku

Wednesday, March 6, 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH


Masuk segmen dari blog ini : http://hanyadihatiku.blogspot.com

syarat segmen ini :

1. Tajuk entry - SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH  (done)

2. Letak banner segmen  (wajib) done

3. Letak JUMLAH FOLLOWER TERKINI (367 -done)

4. Mana-mana kawan baru boleh je follow blog ni. (jangan risau, nanti saya follow balik ye)-dah follow lama dah,tapi x follow semula pun :)

22 comments:

  1. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih ya join segmen ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    *saya pun dah follow sini lama dah.. :) boleh la check kalau tak pasti.. ^_*

    ReplyDelete
  2. slm kenal dr segmen yg same...huhuh!!!!

    ReplyDelete
  3. :) dari segmen yang sama :D Done follow #373
    http://ohthrillers.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  4. hai..ika datg follow sini...
    nice blog


    http://wawanbyika.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  5. salam....

    nini pun join segment yang sama....

    selamat bersegment yer...=D

    ReplyDelete
  6. done follow you..Dr segment yg same.sudi2kanlah follow sy jgk:-)selamat bersegmen

    http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  7. Hi !! saya dari segmen yg sama juga ;P

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.. saya datang untuk menjalinkan persahabatan.. ^_^. jika sudi datanglah ke rumah saya..

    http://www.lokmanramli.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  9. hai ! datang dari segment yang sama :)
    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan..
    singgah dr segmen yg sama..
    jom kita kawan..

    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  11. salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama.. :)

    http://ezbil-official.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  14. Salam. fly from segmen yg same.
    done follow sini. Follow me back, mungkin.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    terima kasih daun keladi.

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama =)

    done follow =)

    http://faraapis2011.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    *MINTAK TOLONG LIKE PAGES DI BAWAH *

    Terima kasih ya :*

    https://www.facebook.com/pages/Butik-Amore/224920164265690?ref=ts&fref=ts

    ReplyDelete
  16. done follow sini..jom singgah my blog http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    jom join segmen ni pulak..
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  17. http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html
    dh folllow blog comel ni
    awk follow sy jgk tw

    ReplyDelete
  18. jom join segmen ni ;) http://tentangnadhia.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-march-2013.html

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...