nuffnangku

Wednesday, March 13, 2013

Penting, nak beritahu ni....

Assalamualaikum. Dengan nama ALLAH Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.
Hehe.
Nak beritahu ini...


DSC_0782done


Mula-mula nak bagitau, aku baru officially mulakan bisnes online ni pada hari ni 13.03.13. Harap semua readers aku, follower dan termasuk silent reader atau sesiapa yang secara tak sengaja tersinggah sini, harap sudi beri sokongan pada aku.

Aku masih baru dalam bidang ni.  Masih bertatih. Hanya dengan sokongan dan LIKE atau FOLLOW anda aje lah yang dapat membantu aku bertatih dan bangun :) Harap ada rezeki untuk anak-anak kami.Amin.

DREAMSISTERS : owner bersama aku dan kawan aku, Wani sebab kitorang buat 2 Fesyen Line yang berbeza yang combine under 1 label, iaitu Dreamsisters. Aku khusus pada bridal veil yang custom-made dan ready-made dan dia fokus pada hijab. Dan kami memilih tagline : Affordable . Adorable, meaning that semuanya mampu milik :)


facebook : Dreamsisters - jom like sini :)
dan juga di Instagram : dreamsisters

TEASER :

ds1

coming soon... dalam masa terdekat. InsyaAllah.

9 comments:

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...