nuffnangku

Tuesday, March 12, 2013

Kelebihan Ada Anak Lelaki.

Boleh jadi geng papa. 
Untunglah kan. 
Jadi mekanik pun sama-sama. 
Main kereta remote control pun sama-sama. 
Mama je tak ada geng nak ajak main anak patung barbie. 
Yela, tak apa lah. Sobsobbsobbb
Balik dari Tesco je terus dua beranak ni test kereta yang diorang baru beli ni.
Sabar jela.
Ini lah kononnya kelebihan ada anak lelaki, boleh jadi geng papa ar. huh

3 comments:

  1. hahaha sama la dgn farish...

    sian kita kn xde geng nk make-up2? hihi

    ReplyDelete
  2. anak pak la ni kan...hihih
    xpe2,nanti target girl pulak ek.
    boleh main make-up2,main masak2,main kemas2 :D

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...