nuffnangku

Friday, March 15, 2013

Interior Design Yang Aku suka :)

Aku memang suka style Scandinavian. Serius suka. Tapi kena realistik sebab aku tak yakin aku MAMPU nak maintainkan majoriti besar warna putih pada semua benda :) Tapi aku memang peminat tegar warna putih. Hish...Jom tengok beberapa gambar yang aku suka nak jadikan sumber inspirasi then untuk berangan pun ye juga (:

 Dapur
Bestkan kalau ada tingkap macam tu. Boleh duduk-duduk sambil makan homemade kek. Hahhaha


Ruang Makan
Simple dan tak sarat, ada tingkap lagi :)


 Ruang Tamu
haruslah yang selesa dan sofa empuk. Aku rimas kalau banyak sangat perabot :)


Bilik Iman
Kalau rajin, aku nak buat sesuatu yang macam ni dekat bilik dia. Again, kalau rajinnn. Hahaha


Bilik Tidur
kalau perasan semua deko aku suka putih dan simple tapi tapi untuk bilik tidur aku prefer something yang macam ni, lampu malap, bedsheet warna gelap, dinding pun warna gelap. Bestkan? Rasa mengantuk je kalau masuk dalam bilik :)

Well, ini inspirasi je. Tak mungkinlah aku terrer nak deko jadi cun sampai camni. hihi. Berangan kan free je.

6 comments:

  1. ihihih... bab design memang best lara... tp bab nak kuarkan duit tu yang tak best... lin da lama mimpi nk rumah cmtu... tp.. sob...sob.. no piti...

    ReplyDelete
  2. eh,i sukaaaa sangat cenggitu.best je putih kan?tapi suami i cakap,nanti kotor.hmm..

    ReplyDelete
  3. suka watna putih jugak tapi takut tak pandai jaga nanti dari putih kehitam! huhuu .. bilik tidur tu cantik lah !

    ReplyDelete
  4. motif tingkap sambil makan homemade cake? hahahah

    ReplyDelete
  5. suka gak verangan cm nih...xper kita doa semoga kita rajin2 diri utk deco si rumah...wehuuu

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...