nuffnangku

Friday, March 22, 2013

Biodata Ziyadh Iman

imanomey

Nama : Ziyadh Iman
Tarikh Lahir : 31 Mei 2012
Cara Dilahir : Emergency Cser
Usia: 9 Bulan 3 Minggu
Warna Kegemaran : tak pasti :p
Kartun Kegemaran : Kebanyakkannya Dari BabyTV - Hungry Henry, Charlie' And The Numbers, Oliver Discover
Minuman Kegemaran : Susu Frisolac
Minuman Yang Paling Dibenci : Air Suam!
Makanan Kegemaran : Bubur Ayam Dengan Bayam Dan Keledek
Makanan Cepat Boring : Nestum
Bilangan Gigi Yang Terkini : 4 Batang, 2 lagi sedang berusaha nak muncul juga :)

Kemahiran :
1) celup jari dalam air pepsi mama ( malam tadi baru buat)
2) celup semua jari dalam air suam mama
3) jatuhkan telefon rumah tu dan modem wifi ke lantai
4) jatuhkan remote astro dan tv ke lantai, serentak lagi ada feel -_-'
5) suka baling, buang dan ambil periuk belanga, nasib baik semua plastik je.haha
6) merangkak laju-laju pergi ke dapur sebab tahu dapur adalah kawasan larangan. Jadi bila ada peluang, harus pecut cepat-cepat sebelum papa ambil atau mama bising
7)suka tutup air paip yang sedang keluar dengan jari, nanti terpercik kena muka sendiri ( padan muka)

Kesukaan :
suka main piano untuk baby tu, dengan feeling macam pemain piano. (serius, budak ni feeling betul bila ketuk keypad piano baby tu ) hahaha

Seorang yang suka berdukung.
bukan pemalu, tapi tak peramah pun.
ramai puji dia budak baik sebab diam aje, comel, baby besar dan lain-lain lagi.
kulit cerah padahal papa mama tak cerah. Hagagaga
Tepuk papa ketika papa tengah tidur
Seorang yang tidur lasak
Suka idpeluk masa tidur, kalau mama atau papa tak peluk, dalam tidur tu dia golek sendiri ke celah ketiak salah seorang -__-'


cukuplah setakat ni, nanti sambung lagi. ada banyak yang tak ingat lah buat masa sekarang



12 comments:

  1. Iman is super adorable! My Hussein pon suke tdo celah ketiak jugak. hurmmm. hahahaha

    ReplyDelete
  2. comey comey sangat...geram tengok gigi dia tu.nak cabut2 je gigi dia.hehe..

    ReplyDelete
  3. Hahahaha..suka ayat yang dia bergolek sendiri g celah ketiak salah seorang..kakaka..jgn katakan iman..i pun suka tgk hungry henry..bahahaha..

    who is hungry? Henry's hungry!! :P

    ReplyDelete
  4. waaa....
    ms sekolah rendah dulu suke tulis biodata dalam buku kawan2
    hehehehehe
    *teringat plak

    ReplyDelete
  5. SO cute lah entry about Ziyadh Iman....nanti dia besar baca entry mama vee mesti tersenyum baca keletah dia semasa kecilll...nak buat jugak lah entry cmnih tggu dia besar cm abg ziyadh byk ragam comel2 hehhee...apa2 pun auntie sukaaaaa iman tau...bila lah nk jumpa mama vee and baby ziyadh nih ek...xper tggu birthday iman lah 31 Mei x lama lagi tuh wehuuuu

    p/s nak ke jemput juju? hahha x malu sungguh mama Qaiser nih eh hahha

    ReplyDelete
  6. paling suka, celup jari dalam air pepsi mama. hahahahah padan muka mama, tak ajak iman minum sekali.

    ReplyDelete
  7. alahai iman..kenapalah anda sgt comel??? meh aunty geget! kemahiran merangkak laju2 ke dapur sama ngn mikhail..hahaha

    ReplyDelete
  8. comeinyer die.. bole bygkan dia main baby piano tu cemane, hikhik~~

    ReplyDelete
  9. Haha..comel..cerdik lg manja...:-)

    ReplyDelete
  10. hai iman nak jd menantu auntie tak nanti? haha

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...