nuffnangku

Monday, February 18, 2013

Iman jumpa Aunty Yah yang bakal pergi oversea!

Kitorang date pada 02 / 02 / 2013.

20130202_213045
inilah aunty yah.

Sepanjang keluar tu Iman sangat behave. Pelik. Selalu kalau lama sikit berjalan, budak kecik ni akan cepat oring dan merengek minta dukung. Tapi masa kitorang keluar ni, Iman memang tak banyak peel. Senang hati aku, hehe.

20130202_184338
see, my Iman sangat behave.

20130202_200045
after 2yrs. aku je yang makin kombang. sigh -__-'

Selalu planning asik tak jadi, nasib baik kali ni punya planning untuk jumpa jadi. Akhirnya after 2 yrs uolls. Apa sebab after 2 yrs, entah, aku pun tak sure the real reason. Tapi apadehal kan, perkara lama. Yang penting dalam friendship kena ada selalu give and take. Kena selalu sharing, tak kisah lah sharing info ke gosip. lol.

ok, move on.

20130202_200147
my dear b.friend and hubby.

Kitorang jumpa dekat Pavillion. Dan inilah pertamakali Iman jumpa dengan bestfriend mama dia, bestfriend yang mama dia dah kenal selama 17 tahun! Terlalu banyak suka-duka dah ditempuh, pahit manis dah di rasa. Eh, macam-macamlah.

IMG_20130203_111540
kitorang, anak beranak. Macam ada warna tema plak semua pakai ala-ala biru. Sebenarnya tak plan pun kitorang ni.

IMG_20130203_111153
:)

Sebenarnya, jumpa ni pun ada tujuan yang lebih penting dari sekadar dating :) . Kawan aku ni, tak lama lagi akan pergi Korea untuk further study under tajaan penuh kau :). Lepas ni tak ada lah apa-apa pasal cuaca ke bencana alam ke aku boleh tanya dia. Dia kerja di Jabatan Meteorologi, so selama ni apa-apa update tentang tsunami ke ribut ke boleh terus tanya dia. Dan tak adalah lagi aku nak tunggu dia kat TV1 setiapkali berita untuk dengar pasal ramalan cuaca -_-'

Cuma, mungkin aku boleh pergi korea tanpa takut sesat dekat sana lah nanti kot :) KOREA.......kenapa kau jauh, tak macam jarak antara kl dengan melaka je. 2 tahun oi aku tak akan jumpa kawan aku ni, kalau dia tak balik cuti sem atau aku pun tak ada rezeki nak sampai ke korea :(




6 comments:

  1. aritu u upload kat insta,ingatkan dia ni artis ke..model ke..cantik giler ok muka dia..

    ReplyDelete
  2. ooo...padanlah iman diam jer. jumpa kawan mama dia yang comel, pandai iman eh? hehehe!

    ReplyDelete
  3. best kan jumpa kwn lama.heee.rara ni nk jumpa kawan lama kena balik ipoh.tp kalo balik pon mst payah nk jumpa.

    ReplyDelete
  4. bye2 Iman lagi 2thn aunty jumpa Iman lg.. time tu mesti Iman dh pandai berlari! jg mama baik2..cptla membesar dgn handsome :p

    ReplyDelete
  5. Eeeerrr..ur fren cantik:-) pembace berite kat tv 1..?? Tak tau sgt sbb tak pernah pon bkk berite tv 1 tuh..heheh..gud luck for her...:-) ley jln2 korea nnti...:-)

    ReplyDelete
  6. takpe, walaupun jauh, boleh skype, nampak muka rasa dekat .

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...