nuffnangku

Monday, February 4, 2013

Gambar famili : kami bertiga.

Morning!

Entah kenapa aku suka giler bulan februari ni. Even aku memang tak pernah sambut valentine dan tak akan sambut,tapi aura bunga-bungaan tetap berada di sekitar aku.terapung-apung. Tahu kenapa?sebab banyak giler cuti. Aku suka giler.heaven.tak sabar nak tunggu cuti chinese new year. Hari ni isnin.....dan counting menanti jumaat. Ahakkk.

Ok. Sebenarnya nak letak gambar kitorang bertiga dekat sini. Tahu kenapa nak letak? A part of sharing, sebenarnya nak bagitau sejak dah bertiga ni memang susah nak dapat pic bertiga. Pic berdua pun sama gak. Tapi takpelah sebab sejak jadi mak-mak ni aku dah tak berapa minat nak amik pic sendiri. Serius tak.

Inilah pic kami bertiga


Iman taknak pandang kamera tapi mama papa dia tak misah. Sipi-sipi pun takpe asal ada pic ber3.



Ni masih dikira gambar famili kan? Hahaha.




-__-'
posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. tetiba teringat i pun takde gambar bertiga jek..ouchh x__o

    ReplyDelete
  2. kami ada pic ber3 tangkap sendiri.hahaha.xcenter pon.

    ReplyDelete
  3. btol3. susah nau nak bergambar bertiga skang. nak ebrgambar berdua pon dah susah sebab dok amek gambo anak je. hahaha

    ReplyDelete
  4. ros dulu pun byk gambar bertiga..skrg dah berempat..kihkih :)

    ReplyDelete
  5. Yg ptg setiap gambar bersama family tercinta adalah amat2 istimewa mama iman...seronok tgk u olls happy jek ke sana ke mari...nak ambil aura happy sikit mama iman hehhe

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...