nuffnangku

Tuesday, January 29, 2013

Update Iman : 7 Bulan.

Iman dah nak 8 bulan.

Cepat sangat masa berlalu!! Ini antara update dia yang aku ingat, sebab dia rasanya hari-hari ada je perkembangan dia yang aku alert dan tak berapa nak alert :)

- Sangat terrer merangkak.
-Suka berpaut pada sofa atau rak tv untuk berdiri. Biasanya sebelah tangan untuk ampu, sebelah lagi untuk 'mengemas' atau mengacau barang-barang yang bersusun
-sangat terrer turun katil. Dan boleh panjat naik smeula jika tak terlalu tinggi.
-Skill turun katil, akan turunkan kaki terlebih dahulu before badan. Tapi ada masa salah skill juga. Bila salah skill, benjol adalah hadiah. -___-
-memang dah pandai pegang barang or ambil barang.Campak pun terrer dah.
-selama ni tak reti menangis menjerit-jerit, tapi sekarang dah pandai. Biasanya akan gunakan skill tu untuk dapatkan apa yang dia nak. Hai sabar jela. Termasuk bila taknak duduk dalam carseat. Maka akan menjerit-jeri sambil melengkungkan badan macam apa je.
-dah pandai suruh orang turutkan kemahuan dia.
-Kalau didukung, tangan dia akan mengarah ke mana dia nak pergi.
-dia ok dengan sesiapa sahaja. Akan minta sesiapa sahaja untuk dukung dia, tak ada hal. Dia bukan pemilih orang.
-Masih suka melompat. Selalunya melompat macam dekat kaki ada spring :(

ini je yang aku mampu ingat setakat ni. kalau ada lagi , nanti update yea

7 comments:

  1. alhamdulillah..sonok kan tgk perkembangan diorg :)

    ReplyDelete
  2. Sangat pandai imann ni kan..cepat betul da besar kan..sedar xsedar je..

    ReplyDelete
  3. nanti bila iman dah boleh jalan,boleh la main kejar2 ;)

    ReplyDelete
  4. wahh advance lah iman...mcm2 skill dia dah practice heheh xlma lg mesti pandai jalan yeyyy

    ReplyDelete
  5. soon bila iman dah dapat kaki, syok la main lari2 ngan mommy.hihi

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...